14 Şubat 2012 Salı

Bursa'dan ilik donörü olmak için

Bursa'dan, ilik donörü olmak için kan örneği veren Simden isimli arkadaşımızın mesajı:

Bursalı arkadaşlarım, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kan Merkezine ilik donörü olmak adına kan verebiliyoruz. Yapmamız gereken; verdikleri formu doldurmak. Cok kısa sürede görevli kan alımını tamamlıyor. Kan tüplerimizi kendi doldurmuş olduğumuz forma sarıyor ve İstanbul'a gönderilmek üzere depoluyor.
Ayrıca kan merkezine başvurularda belirgin bir şekilde artış varmış, çalışanlar bundan çok memnun, hatta bunu "Bursa için duyurabildiğiniz kadar duyurun" dediler.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kan Merkezi'nin telefon numarasi: 0 224 295 37 40

2 yorum:

  1. dun aksam esimle birlikte U.Ü. Tıp Fakültesi Kan Merkezi'ne ilik donoru olmak icin kan verdik. 7/24 basvuru yapiyabilecegini ve orada alinan ilik donor kanlarinin depolanarak İstanbul'a gonderildigini soylediler.
    İnsallah gamzenin 40 binde bir ihtimali bizizdir ve bir an once iyilesip oglusuna kavusur...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba. şu an U.Ü. tıp Fakültesi Kan merkezi ile görüştüm. Kan aldıklarını ancak alınan kanı tarafımıza verdiklerini ve bunu bizim kargoyla kemik iliği bankasına yollamamız gerektiğini söylediler. malesef istanbuldaki banka buradan almıyor o yüzden elimizde kalıyor dendi. Şaşırdım... Bilginiz olsun diye burada yazmak istedim...

    YanıtlaSil