23 Mayıs 2012 Çarşamba

Son durum

"Geçen Şubat ayında hastalığın tekrar ortaya çıkmasıyla Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hastanesi’ne yatan, daha sonra da uygun ilik için Gebze’de özel bir hastanede nakil bekleyen Gamze’ye "İlik bulundu" müjdesi geçen Nisan ayı başında geldi, gönüllü İtalyan donör, kök hücre bağışını 17 Mayıs’ta yapacağını belirtti."
"17 Mayıs gecesi Gebze’ye ulaşan kök hücrenin nakli ise bugün saat 01.00’de başlarken, 06.00 sıralarında başarıyla tamamlandı."
Burcu TANER/İZMİR, (DHA)18 Mayıs 2012 

***
"Herkese günaydın. Bugün Gamze'nin +4 Günü (yani nakil sonrası 4. gün). Biraz zor günler geçirdik dün ve bugün son bir kemoterapi daha veriliyor, sebebi nakli yapılan iliğin yerleşmesini kolaylaştırmak için; verilen kemoterapi ağır olduğundan hem stres, hem korku yaratıyor oda morali olumsuz etkiliyor. 15 gün kadar derin nötröpeni yani vücudun tüm enfeksiyonlara karşı hiç bir direncinin olmadığı dönemdeyiz, ta ki yeni hücreler çoğalıp kan değerleri artana kadar. Gamze haliyle biraz yorgun ve aşırı halsiz ama iki gündür olumlu cümleler kurabiliyor. Herkesin desteğine iyi niyetlerine minnettarız. SAĞLIKLA KALIN."

Emrah Akbaş, 22 Mayis 2012

22 yorum:

  1. Her aklıma düştüğünde, fotoğrafını her gördüğümde dua etmeye devam ediyorum. Tez zamanda daha güzel haberler almayı diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Allah yardımcınız olsun,dualarımız Gamze kızımız ile...

    YanıtlaSil
  3. Allah yardımcısı olsun.

    YanıtlaSil
  4. acil şifalar Gamze'ye..

    YanıtlaSil
  5. ALLAH onu sevdiklerine bagislasin ve acil sifalar versin,canim benim yaaaaa.

    YanıtlaSil
  6. çok şükürr dualar boşuna degildi gamze anne iiyleşicek allahın izniyle hepsi geçicek

    YanıtlaSil
  7. Kandil mübarek günü tüm dualarımız Gamze'yle.. Allah yardımcısı olsun.. Çoğu gitti azı kaldı..

    YanıtlaSil
  8. Bu Mubarek Kandil gecesinde dualarımız sizinle olacak Allah acil şifalar versin...

    YanıtlaSil
  9. ALLAH bu mübarek kandil gecesinde dualarımızla Gamze Anneye şifalar versin.

    YanıtlaSil
  10. en kısa zamanda oğlunuzla beraber güzel sağlıklı günlerde çekilmiş fotoğraflarınızı görmek dileğiyle...
    bizleri habersiz bırakmayın...

    YanıtlaSil
  11. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah

    YanıtlaSil
  12. Çok geçmiş olsun , Allah yardımcınız olsun

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. Savaşın sonuna yaklaştın inş. Gamzecim. Ben inanıyorum ki bu savaşın galibi sen ve Atakan olacaksınız. Rabbim seni yavruna bağışlayacak inş. Sık dişini ne olur...Güzel haberlerini bekliyoruz...

    YanıtlaSil
  15. Emrah Bey,
    bu önümüzdeki 2 haftayı da sizin ve ailesinin muhteşem eforlarıyla, arkasındaki tüm dualarla gittikçe azalan ağrı sızı ile atlatmanızı diliyorum. Her gece dualar adiyorum Gamze sevenlerine, evladına ve size kavuşsun diye. İnanıyorum ki buraya kadar savaşarak gelen sizler artık sağlığa kavuşup çekilen tüm ceremelerin sefasını süreceksiniz.

    YanıtlaSil
  16. Emrah Bey,

    çok geçmiş olsun Allah'tan acil şifalar diliyorum. İnşallah tam anlamıyla Gamze hanım iyileşip sağlığına kavuşur. Darısı tüm kemik iliği nakli için uygun donör bekleyen hastalara olsun inşallah. Bizde kuzenim için uygun bir donör arıyoruz. Sizde Gamze hanımın sayfasında Taylan için hazırladığımız blog sayfasını yayınlarsanız çok seviniriz. http://taylanicin.blogspot.com/

    şimdiden teşekkürler, sağlıkla kalın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok geçmiş olsun... Allah tüm hastaların yardımcısı olsun.. Taylan'a da Gamze'ye de acil şifalar dilerim..

      Sil
  17. Size ve esinizin ve oglunuzun sevgisiyle bu guzel haberleri alacagimiza dair hic inancimi kaybetmedim. Simdiden cok cok gecmisler olsun. guzel haberlerinizi bekliyoruz, dualarimiz sizinle...

    YanıtlaSil
  18. RABBİM yar ve yardımcınız olsun.Dualarımız sizlerle.

    YanıtlaSil
  19. acil şifalar... dualarımız sizinle..

    YanıtlaSil
  20. Allah yar ve yardımcınız olsun, Gamze tüm dualarımda varsın. Sonuna geldin inşallah savaşın. Bundan sonrası sağlıklı, oğlunla, eşinle, ailenle mutlu uzun bir ömür olsun inşallah.

    YanıtlaSil